HAJDUVET Állatgyógyszer

Gyógyszeradagoló

Gyógyszeradagoló

Cégünk látja el a Cambridge Agricultural angol illetőségű gyártó csúcstechnológiás adagoló és keverő eszközeinek a magyarországi forgalmazását.

adagoloA kínálatban szerepelnek a perisztaltikus elven működő Select Doser adagoló termékcsoport melyek fejlett alternatívát biztosítanak a általánosan elterjedt, pontatlan, meghibásodásra hajlamos régebbi fejlesztésű gyógyszeradagolóknak. A Select Doser termékcsalád különlegessége a nagyfokú precizitás, mely során mind az átfolyt vízmennyiség mind az adagolt törzsoldat mennyisége pontosan nyomon követhető a digitális kijelzőn, illetve az adagolás arányának beállítása is digitálisan történik. Nem fordulhat elő alul vagy éppen túladagolás a víznyomás illetve a vízfelvétel változása miatt.

A készülékek elláthatóak adatgyűjtő modulla is, mely segítségével az adatok számítógépen is elemezhetővé válnak illetve az archiválás és a pontatlan adatrögzítésből fakadó hibák is kiküszöbölésre kerülnek.

A gépek teljes magyar nyelvű dokumentációval kerülnek átadásra, illetve cégünk látja el a készülékek garancia időn belüli és azon túli szervizelését, és a tartalékalkatrészek forgalmazását is.

A csövek cseréje az alábbi videón tekinthető meg:

Videó link


A Spinstir keverő különlegessége a mágneses elven működő keverés, mely során a keverő fizikailag nem érintkezik az oldattal, ezáltal a szivárgás, keveredés és szennyeződés lehetősége megszűnik illetve minimálisra csökken.

A gép működésének szemléltetése az alábbi videón tekinthető meg:

Videó link